Vijversburg: vanaf 3 juli Giga Insecta


Vanaf 3 juli zal het project Giga Insecta twintig enorme insecten naar Vijversburg brengen, omringd met activiteiten om jong en oud te doordringen van het wezenlijke belang van insecten. Er zijn online tickets verkrijgbaar (€ 5,00; vanaf 2 jaar!) Zie onderstaande tekst.

Op zondag is vanaf 11 uur de villa geopend voor koffie, lekkers etc. en vanaf 13 uur is de Oranjerie geopend voor liefhebbers van cactussen en succulenten.

Tekst Vijversn=burg over Giga Insecta:

WORD DEZE ZOMER ZO KLEIN ALS EEN INSECT

Deze zomer draaien we in Park Vijversburg de rollen om. Jij bent zo klein als een insect en de insecten zijn zo groot als reuzen. Wauw, die mier heeft vijf ogen! En die krekel twee antennes! En daar staat een megawesp! Wie in het insectenrijk is eigenlijk een vechtersbaas? Wie zou een schoonheidswedstrijd kunnen winnen? En wie eet er poep? Sta oog in oog met tientallen reuze-insecten en kom er zelf achter! Die insectenkennis zul je nog hard nodig hebben, want om na je avontuur terug te keren naar de grotemensenwereld zul je een geheime insectencode moeten kraken. Met metersgrote bewegende beelden en veel meer spannende en leerzame activiteiten in een fabelachtige omgeving is Giga Insecta een unieke beleving voor alle leeftijden!

meer informatie »